beauty health

Tilbyder

Behandlingerne foregår i en rolig og afslappet atmosfære, mens dine sanser bliver forkælet med friske, bløde og varme duftnoter. Du forlader briksen med fornyet energi, velvære og ikke mindst – en flottere hud. Udover Biopeeling kan du også vælge at få en rådgivende samtale om kost og sund livsstil. 

Er du i tvivl, om hvilken behandling der er bedst egnet til netop din hud? Ring eller skriv, og fortæl om dine hududfordringer – så hjælper vi dig.

SIMPLY BIOPEELING

Skånsom og dybdegående peeling med efterfølgende fugtbehandling.  Virker forebyggende på hudproblemer og alders forandringer. Afsluttes med let ansigtsmassage og næringsrigt serum.

PRIS

Pr. behandling – 60 minutter: 700 kr.

THE ULTIMATE BIOPEELING EXPERIENCE

Effektiv anti-aging behandling. Indebærer Biopeeling + Thermal Therapy – ekstra opstramning, fugtmætning og iltning af ansigt og hals. Afsluttes med Gua Sha massage og næringsrigt serum.

PRIS

Pr. behandling – 90 minutter: 1000 kr

THERMAL THERAPY

Anti-aging varme behandling. Opstrammer huden effektivt og giver ansigts konturerne og hals øget definition. Anbefales i mellem sessioner med Biopeeling for optimal effekt. Kan foretages 1-4 gange om måneden.

PRIS

Pr. behandling – 30 minutter: 350 kr

1:1 HUDKONSULTATION – HELE VEJEN RUNDT

Samtale med grundig gennemgang og holistisk vejledning i kost, kosttilskud og livsstil. Indeholder en konsultation samt en opfølgningssamtale.

PRIS

Pr. behandling – 120 minutter: 900 kr

THE SOLUTION 1 – FØRSTE BEHANDLING AF PROBLEMHUD

Sammen forsøger vi at komme til bunds i årsagen til dine hudproblemer. Behandlingen omfatter Biopeeling samt vejledning i kost, kosttilskud og livsstil. Anbefales både til voksne og teenagehud.

PRIS

Pr. behandling – 100 minutter: 1100 kr

THE SOLUTION 2- EFTERFØLGENDE BEHANDLING AF PROBLEMHUD

Biopeeling i et aftalt forløb. Foretages efter første behandling med gennemgang og vejledning i kost og livsstil. Indebærer opfølgning på vejledning fra gang til gang.

PRIS

Pr. behandling  – 60 minutter: 700 kr

Følg Beauty Health

Kontakt

Markvangen 21, kld.
2820, Gentofte

Telefon: +45 40 49 30 17

E-mail: info@beautyhealth.dk