beauty health

Tilbyder

Behandlingerne foregår i en rolig og afslappet atmosfære, mens dine sanser bliver forkælet med friske, bløde og varme duftnoter. Du forlader briksen med fornyet energi, velvære og ikke mindst – en flottere hud. Udover Biopeeling kan du også vælge at få en rådgivende samtale om kost og sund livsstil. 

Er du i tvivl, om hvilken behandling der er bedst egnet til netop din hud? Ring eller skriv, og fortæl om dine hududfordringer – så hjælper vi dig.

SIMPLY BIOPEELING

Skånsom og dybdegående peeling med efterfølgende fugtbehandling af huden. Virker forebyggende på hudproblemer og alders forandringer. Afsluttes med let ansigtsmassage og næringsrigt serum.

PRIS

Pr. behandling – 60 minutter: 700 kr.

THE ULTIMATE BIOPEELING EXPERIENCE

Effektiv anti-aging behandling. Indebærer Biopeeling + Thermal Therapy – ekstra opstramning, fugtmætning og iltning af huden. Afsluttes med Gua Sha massage og næringsrigt serum.

PRIS

Pr. behandling – 90 minutter: 1000 kr

THERMAL THERAPY

Anti-aging varme behandling. Opstrammer huden effektivt og giver ansigts konturerne og hals øget definition. Anbefales i mellem sessioner med Biopeeling for optimal effekt. Kan foretages 1-4 gange om måneden.

PRIS

Pr. behandling – 30 minutter: 350 kr

1:1 HUDKONSULTATION – HELE VEJEN RUNDT

Samtale med grundig gennemgang og holistisk vejledning i kost, kosttilskud og livsstil. Indeholder en konsultation samt en opfølgningssamtale.

PRIS

Pr. behandling – 120 minutter: 900 kr

THE SOLUTION 1 – FØRSTE BEHANDLING AF PROBLEMHUD

Sammen forsøger vi at komme til bunds i årsagen til dine hudproblemer. Behandlingen omfatter Biopeeling samt vejledning i kost, kosttilskud og livsstil. Anbefales både til voksne og teenagehud.

PRIS

Pr. behandling – 120 minutter: 1100 kr

THE SOLUTION 2- EFTERFØLGENDE BEHANDLING AF PROBLEMHUD

Biopeeling i et aftalt forløb. Foretages efter første behandling med gennemgang og vejledning i kost og livsstil. Indebærer opfølgning på vejledning fra gang til gang.

PRIS

Pr. behandling  – 60 minutter: 700 kr

Følg Beauty Health

Kontakt

Markvangen 21, kld.
2820, Gentofte

Telefon: +45 40 49 30 17

E-mail: info@beautyhealth.dk