beauty health

Tilbyder

Behandlingerne foregår i en rolig og afslappet atmosfære, mens dine sanser bliver forkælet med friske, bløde og varme duftnoter. Du forlader briksen med fornyet energi, velvære og ikke mindst – en flottere hud. Udover Biopeeling kan du også vælge at få en rådgivende samtale om kost og sund livsstil. 

Er du i tvivl, om hvilken behandling der er bedst egnet til netop din hud? Ring eller skriv, og fortæl om dine hududfordringer – så hjælper vi dig.

SIMPLY BIOPEELING

Skånsom og dybdegående peeling med efterfølgende fugtbehandling.  Virker forebyggende på hudproblemer og alders forandringer. Afsluttes med let ansigtsmassage og næringsrigt serum.

PRIS

Pr. behandling – 60 minutter: 800kr

THE ULTIMATE BIOPEELING EXPERIENCE

Effektiv anti-aging behandling. Indebærer Biopeeling + Thermal Therapy med Radio Frekvens, som leverer ekstra opstramning, fugtmætning og iltning af ansigt og hals. Afsluttes med Gua Sha massage og næringsrigt serum. En oplagt behandling, hvis du ønsker at reducere rynker og stramme huden op.

PRIS
Pr. behandling – 90 minutter: 1100kr

THERMAL THERAPY (med RF-Radio Frekvens)

Anti-aging varme behandling. Opstrammer huden effektivt og giver ansigts konturerne og hals øget definition. Stimulerer kollagen- og elastindannelsen, så hudens fasthed og struktur forbedres markant.  Anbefales imellem sessioner med Biopeeling for optimal effekt. Kan foretages 1-4 gange om måneden.

PRIS

Pr. behandling – 30 minutter: 450kr

1:1 HUDKONSULTATION – HELE VEJEN RUNDT

Samtale med grundig gennemgang og holistisk vejledning i kost, kosttilskud og livsstil. Indeholder en konsultation samt en opfølgningssamtale.

PRIS

Pr. behandling – 90 minutter: 900kr

THE SOLUTION 1 – FØRSTE BEHANDLING AF PROBLEMHUD

Sammen forsøger vi at komme til bunds i årsagen til dine hudproblemer. Behandlingen omfatter Biopeeling samt vejledning i kost, kosttilskud og livsstil. Anbefales både til voksne og teenagehud.

PRIS
Pr. behandling – 100 minutter: 1200 kr 

THE SOLUTION 2- EFTERFØLGENDE BEHANDLING AF PROBLEMHUD

Biopeeling i et aftalt forløb. Foretages efter første behandling med gennemgang og vejledning i kost og livsstil. Indebærer opfølgning på vejledning fra gang til gang.

PRIS

Pr. behandling  – 60 minutter: 800 kr

Følg Beauty Health

Kontakt

Beauty Health

CVR: 40504125

Markvangen 21, kld.
2820, Gentofte

Telefon: +45 40 49 30 17

E-mail: info@beautyhealth.dk