Hvad er

Biopeeling

Døjer du med problemhud, pigmentforandringer eller ar efter akne? Måske kender du til rynker og slap hud? Eller måske er huden bare træt og mat. Så har du med stor sandsynlighed prøvet lidt af hvert og brugt en formue på hudpleje og behandlinger – måske uden den store virkning.

Biopeeling er nøglen til stærk og sund hud – en tidsmaskine som skruer tiden tilbage til en sundere hud med levende glød og vitalitet. Du ser og mærker synlige resultater med det samme – huden fremstår fornyet, babyblød og gennemfugtet.

Biopeeling

Biopeeling er en prisbelønnet behandling –  til nænsom og effektiv eksfoliering af huden ved hjælp af elektriske impulser,  der på en helt naturlig måde understøtter og speeder hudens naturlige processer op. De døde hudceller løsnes naturligt, lag for lag, samtidig med at cellefornyelsen finder sted så huden selv kan regenerere sig. En frisk hudoverflade uden døde hudceller formindsker risikoen for urenheder og pletter. Biopeeling renser hudcellerne for affaldsstoffer, bakterier og virus. Derfor er den særdeles velegnet til behandling af problemhud.

 

HVORFOR BIOPEELING

Der sker meget med vores hud igennem årene. Allerede i 30´erne begynder de første tegn på ældning at vise sig. I løbet af disse år begynder cellernes omsætning at falde, hvilket betyder, at produktionen af kollagen og elastin i huden også begynder at falde, hvorfor huden får sværere ved at reparere sig selv. Huden mister sin fylde og spændstighed og rynker bliver mere synlige. Biopeeling vækker huden og dens produktion af kollagen og elastin så huden fremstår mere fast, glat og spændstigt.

IMG_5951

HVILKE RESULTATER KAN OPNÅS VED BIOPEELING?

  1. Hjælper på uren hud, akne og store porer

  2. Virker opstrammende og forebyggende på slap hud. Øger kollagen- og elastinproduktionen som vedligeholder hudens spændstighed

  3. Reducerer hormonpletter og pigmentforandringer

  4. Reducerer og forebygger rynker

  5. Formindsker ar samt rødme og giver en mere ensartet hudtone

HVORDAN FOREGÅR BIOPEELING?

Det er en yderst skånsom behandling da den hverken indebærer brug af usund kemi eller slibning. Behandlingen indebærer ingen risiko eller bivirkninger og kan foretages ofte. Det gør hverken ondt og der er ingen rødme, hævelse eller irritation efterfølgende. Et lille metalhoved med små elektriske impulser føres blidt henover huden med små lette bevægelser. Der mærkes en svag varme under behandlingen. Impulserne sætter gang i hudens naturlige processer og løsner alle de døde hudceller på overfladen og i dybden. 

Efterfølgende påføres en økologisk plantebaseret creme med aktive ingredienser som fjerner giftstoffer og fugter huden i dybden. Huden masseres af flere omgange så de døde hudceller let kan nulres af. Behandlingen tager ca. 1 time.
Behandlingen kan tåles af alle, også den mest sensitive og allergiske hud.

Nej. Behandlingen indebærer ingen risiko eller bivirkninger og kan foretages ofte. Det er en yderst skånsom behandling da den hverken indebærer brug af usund kemi eller slibning. Det gør hverken ondt og der er ingen rødme, hævelse eller irritation efterfølgende. 

Behandlingen kan tåles af alle, også den mest sensitive og allergiske hud.

Du ser og mærker synlige resulater med det samme. Biopeeling giver fremragende og holdbare resultater både her og nu og på langt sigt. Din hud bliver babyblød og du vil opleve at du ser mere klar og fast ud i huden. Du ser friskere ud, og makeuppen lægger sig pænere på huden.

Det er individuelt hvor mange gange der skal til for at behandle et hudproblem som f.eks. akne. Du skal regne med ca. 6-8 gange, med korte intervaller, for at se og mærke markante forbedringer af huden. 

Biopeeling har en naturlig anti-age effekt som virker opstrammende. Ved slap hud og rynker ses og mærkes klare forbedringer allerede efter 4-5 gange. Derefter anbefales det at vedligeholde huden 1 gang om måneden.

En kemisk peeling er en behandling af huden med en kemisk opløsning. Huden opfatter det som en betændelseslignende tilstand og vil forsøge at hele huden. Det indebærer rødme og afskalning af huden over flere dage. Biopeeling er en ikke invaderende behandling og medfører hverken rødme eller irritation efterfølgende. De døde hudceller fjernes under selve behandlingen og derfor er der ingen afskalning af huden de efterfølgende dage.

Ja. Huden er ikke mere følsom overfor UV stråler end ellers, i modsætning til en kemisk peeling, som øger risikoen for pigmentforandringer. Derfor kan Biopeeling også foretages i sommermånederne. Jeg anbefaler dog altid en høj solfaktor om sommeren uanset hvad. 

Alle undtagen gravide og mennesker med pacemaker. Børn skal helst være fyldt 12 år.

Nej. Såret skal være fuldstændig helet. 

Som udgangspunkt ja, men ønsker du optimal effekt, hvis du har problemhud, så bør du følge op på en gennemgang af dine kostvaner. 

Ja. Biopeeling kan med fordel anvendes på bryst, ryg og hænder. Pris afhænger af områdets størrelse og foretages efter aftale.

Følg Beauty Health

Kontakt

Markvangen 21, kld.
2820, Gentofte

Telefon: +45 40 49 30 17

E-mail: info@beautyhealth.dk