Om

Beauty Health

Sundhed har altid fyldt meget i mit liv. Både fysisk og mentalt. Og de sidste mange år har jeg været særlig optaget af hudens forbindelse til hjernen, tarmen og hormonerne. Med andre ord det holistiske menneskesyn.

“Det er en stor fornøjelse for mig at arbejde med huden, hjælpe mine klienter med deres udfordringer og at se det lykkedes til sidst!”

 

OM MIG

Mit navn er Sharon Bjørling og jeg er uddannet Holistisk Hudterapeut.

Jeg valgte oprindeligt den sundhedsvidenskabelige vej og uddannede mig til Tandplejer på Københavns Universitet (KU) og uddannede mig senere hen til lærer i voksenpædagogik, så jeg kunne lære min viden fra mig. For jeg elsker at formidle og mærke effekten på andre.

Det betød, at jeg i mange år primært arbejdede og underviste i anatomi og fysiologi på KU. Et arbejde som betød, at jeg fik nær kontakt med mange unge mennesker og et godt kendskab til deres udfordringer, og deres mindset. Jeg kunne også se, at deres livsstil, hvor de ikke havde tid til at pleje sig selv, gik ud over deres hud. Det kunne fx være i form af svær akne og rosacea.

DEN SVÆRE TID

Det var først et årti efter – da jeg fik brystkræft – at jeg måtte se indad for at finde mine indre styrke, og indre stemme, til at komme igennem forløbet. I den proces blev jeg meget bevidst om hvordan jeg talte til mig selv. 

Jeg har altid forventet meget af mig selv og har også været meget hård ved mig selv. Jeg skulle ikke skuffe andre. Jeg skulle gøre hvad andre forventede af mig. Så kunne jeg sige til mig selv, at jeg var god nok.

Efter mit sygdomsforløb gik jeg ned med stress. Jeg kunne ikke mere. Ville ikke mere og langsomt måtte lægge mit liv helt om. Jeg skulle gøre præcis hvad jeg gerne ville. For første gang i mit liv.

MINE UDFORDRINGER MED HUDEN

Jeg har selv døjet med cystisk akne i 20´erne og været på stærke antibiotikakurer – uden virkning på langt sigt. 

Igennem årene har jeg brugt en formue på hudpleje, som ikke gav de resultater jeg ønskede. I værste fald har jeg brugt produkter med en masse usund kemi.

I 30´erne – i forbindelse med min første graviditet – udviklede jeg rosacea og kæmpede med det i mange år. Jeg prøvede alt og blev mere og mere stresset. Ingenting hjalp og mine omgivelser var flittige til at påpege min hudlidelse.

MIT NYE LIV

Da jeg første gang læste om uddannelsen til Holistisk Hudterapeut faldt alt på plads. Jeg kunne se, at jeg kunne kombinere min store faglige viden indenfor sundhedsvidenskaben med min interesse for huden og dens mange udfordringer; akne, rosacea, eksem, psoriasis, hormoner og alderens påvirkning. Samtidig indeholdte uddannelsen også min store interesse om hudens forbindelse til den mentale tilstand og den fysiske krop.  

Sidenhen blev jeg introduceret til Biopeeling igennem Shirley Maisted, indehaver af Sundhud.nu og er uddannet hos hende. Jeg er beæret over at have mulighed for at behandle huden med denne teknik og dens mange hudforbedrende egenskaber.

Det er en hel ny verden der har åbnet sig for mig og jeg vil dedikere min tid og energi til at blive endnu klogere på at hjælpe mennesker med at forbedre deres hud.

Følg Beauty Health

Kontakt

Beauty Health

CVR: 40504125

Markvangen 21, kld.
2820, Gentofte

Telefon: +45 40 49 30 17

E-mail: info@beautyhealth.dk